Články mládež

V přípravkách to žije

úterý 06. prosince. 2022 | Jana Zipserová
O kom v průběhu roku bylo slyšet méně? Ano, byly to naši nejmenší a to děti z přípravek.

Během roku jsme Vám podávali nejvíce informací o žácích a dorostencích, kteří víkend co víkend sváděli boje ve svých soutěžích o to nejlepší umístění v podzimní části. Nicméně nezahálely ani děti v přípravkách, které se účastnily nejrůznějších turnajů, přátelských utkání, jezdily na soustředění, výlety, prožily díky trenérům, rodičům a klubu krásný dětský den, fandily fotbalové reprezentaci ČR proti Faerským ostrovům a koncem roku za nimi přišel anděl, čert a Mikuláš....

"Poslední dvě akce, jsou hodně aktuální a hoši si je opravdu pořádně užily. Reprezentační utkání v Olomouci bylo pro všechny velkým zážitkem. Kluci byli naprosto nadšení, celou dobu hlasitě fandili, křičeli třinecký pokřik, dělali mexické vlny... Včerejší mikulášská nadílka nebyla jen tak zadarmo. Hoši museli předstoupit před neoblomnou "porotu" Mikuláše, čerty a anděla, kteří se rozhodovali, zda něco nadělí nebo si zlobivce odnesou čerti s sebou. Zazpívaná písnička, třinecký pokřik a také pár kliků přesvědčilo Mikuláše, aby nadělil každému tašku plnou sladkostí s týmovými čepicemi. Nakonec čerti neodnesli naše šikovné kluky a kategorie U9 zůstala v plném počtu", smál se při rozhovoru trenér kategorie U9 Tomáš Vávra.


Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28