Aktuální zprávy

Fotbalisté Třince dnes naskočili do přípravy

pátek 06. ledna. 2023 | Redakce
První společný trénink absolvovali dnes před polednem třinečtí fotbalisté. Svěřenci trenérů Zbončáka a Cieslara odehráli mezi sebou zápas na umělé trávě.

Několik dnů před Štědrým dnes se fotbalisté začali připravovat na jarní část druhé nejvyšší soutěže. Čekalo je devět běžeckých a pět posilovacích tréninků, volno měli jen o svátcích.

Tomáš Omasta a Matěj Hýbl měli zdravotní problémy, takže neodběhali úplně všechno. Ostatní hráči byli fit, s jejich tréninkovými výsledky jsme velice spokojení,“ nezastíral hlavní trenér Třince Martin Zbončák.

Včera a předevčírem jeho svěřenci ve dvou skupinách podstoupili zátěžové testy na AGEL Sport Clinic v Prostějově. „Taktéž zde nás výsledky fotbalistů potěšily. Z jednotlivých ukazatelů vyplývá, že oproti loňsku zaznamenali výkonnostní pokrok,“ pokračoval kouč Zbončák.

Dnes se hráči na umělé trávě rozběhali, zahráli si báčko a poté už je čekalo fotbalové utkání dvakrát pětadvacet minut. „Nezasáhli do něho již zmíněná dvojice Hýbl – Omasta a také Venca Juřena. Zítra, kdy nás čeká posilovna a hřiště, by už měli trénovat,“ předeslal trenér Martin Zbončák.

V neděli budou mít fotbalisté volno a v pondělí se vydají na tradiční kondiční soustředění. Tréninkový tábor rozbijí v hotelu Vega v Pozlovicích.

Počasí by mělo být příznivé, takže kromě běhání v terénu využijeme rovněž hřiště s umělou trávou v Luhačovicích. Trénovat budeme také v posilovně i v hale. Připravovat se budeme trojfázově, takže kluky čeká náročných pět dnů,“ pokračoval kouč.

Mužstvo se prozatím změnilo pouze minimálně. Hostování vypršelo brankáři Danielu Kerlovi, který má namířeno do Táborska. Ve stejném mužstvu by měl působit rovněž středopolař Jiří Kateřiňák.

K třineckému týmu se připojí brankář Jiří Adamuška, který se zotavil z vážného zranění kolene. Zatím netrénuje ani útočník René Dedič, má po operaci menisku.

Na kondiční soustředění s námi odjedou také navrátilci z hostování – obránci David Zogata, Matteo Burgo a Matěj Mieszek,“ prozradil kouč Martin Zbončák.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28