Preview k zápasu

Třinečtí fotbalisté míří do Polska. Vyzvou je Zubři

čtvrtek 19. ledna. 2023 | Redakce
Puszcza Niepołomice, která aspiruje na postup do Ekstraklasy, bude prvním protivníkem třineckých fotbalistů v zimním období. V zítřejším zápase, který bude mít výkop ve 14. hodin, třinečtí trenéři dají šanci stávajícím členům kádru i novým tvářím.

Mužstvo z města poblíž Krakova je účastníkem druhé nejvyšší soutěže. „Żubry,” jak se fotbalistům Niepołomic přezdívá, jsou v tabulce s 34 body a zápasovou bilancí 10 – 4 – 4 druzí za lídrem, kterým je LKS Lodž.

Puszcza už má za sebou dva přípravné duely, v uplynulý víkend porazila Nowy Sącz 1:0 a Sosnowiec 4:2. První mistrovské utkání odehraje už 11. února.

Pro svěřence trenérů Martina Zbončáka a Zdeňka Cieslara půjde o první herní test. „Trénujeme už třetí týden, takže všichni hráči se na utkání s předním polským druholigovým týmem velmi těší. Čeká nás kvalitní prověrka, v níž dostanou šanci skoro všichni hráči,“ předeslal hlavní trenér Třince Martin Zbončák.

Utkání s Puszczou se uskuteční ve sportovním centru Staniątki. „Střetneme se s kvalitním soupeřem, což pro nás bude přínosné. Každý fotbalista mnohem raději hraje zápasy, než jen trénuje,“ dodal stoper Vojtěch Brak.

Dalšími soupeři třineckých fotbalistů budou Kvítkovice (Otrokovice), Žilina, Hlučín, Frýdek-Místek, Púchov, Opava a Prostějov.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29