Ohlasy po zápase

Za dva góly jsem rád, nezastírá Daniel Turyna

čtvrtek 26. ledna. 2023 | Redakce
Čekání na premiérové trefy v novém působišti útočník Daniel Turyna ukončil rázně. Ve druhém přípravném střetnutí přispěl dvěma zásahy k remíze s Kvítkovicemi.

Pro útočníka není nic lepšího, než když si pozvedne sebevědomí vstřeleným gólem...

Je to po dlouhé době můj první zápas v základní sestavě, po dlouhém zranění. Jsem rád, že jsem dal dva góly, ale něco jsem i netrefil. Po herní stránce to ještě není ideální, ale za dva góly jsem rád, i když byly proti třetiligovému soupeři.

V obou případech jsi ukázal přehled a chladnokrevné zakončení.

Obránci soupeře se nenabalovali na útočníky, takže jsem si dvakrát od nich odskočil dozadu a dvakrát jsem byl sám. Pak už nebylo těžké míč umístit do sítě.

Zmínil jsi dlouhou herní pauzu. Co se ti na podzim přihodilo?

Zranil jsem se v generálce, pak jsem vynechal celý půlrok. Je to těžké, herní kondici na běžeckém ovále nebo v posilovně nedoženete.

Jak se cítíš po kondiční stránce?

Stále jsme v plné přípravě, míváme dva tréninky, je to pořád těžké. Do zápasu nechodím úplně čerstvý, zatím se necítím v nejlepší formě. Ještě máme čas to vyladit.

Co říkáš na dosavadní průběh zimní přípravy?

Dostáváme pořádné dávky. Větší, než jsem zažil dříve. Také se tady hodně běhá v terénu. Je potřeba si na to zvyknout, pak už to bude dobré.

V Niepołomicích jsi měl na rukávu kapitánskou pásku, teď jsi dal dva góly. Tohle týmovému pokladníkovi jistě neunikne…

To je jasné, něco málo budu muset zaplatit.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29