Preview k zápasu

Fotbalisté Třince vyzvou Žilinu

pátek 27. ledna. 2023 | Redakce
Sedminásobný mistr Slovenska, který po podzimu figuruje na šesté příčce, MŠK Žilina, bude dalším soupeřem třineckých fotbalistů. Utkání na Štadiónu pod Dubňom bude mít výkop zítra v 11 hodin.

Žilina je v přípravě o notný kus dál než Třinec, neboť do jarní části nejvyšší slovenskou soutěže vykročí už 11. února domácím zápasem se Skalicí.

Doposud Šošoni odehráli čtyři přípravné zápasy. V tom posledním podlehli Podbrezové 2:3, předtím vyhráli v Györu 2:1, porazili Prešov 3:1 a v první herní prověrce prohráli 3:1 na stadionu Unionu Berlín.

Třinečtí prozatím absolvovali zápasy dva. Na úvod podlehli aspirantovi na postup do polské nejvyšší soutěže Niepołomicím 0:2 a posléze v omlazené sestavě remizovali 2:2 s Kvítkovicemi. Obě branky zaznamenal Daniel Turyna.

Žilina je v přípravě úplně někde jinde. Je to silným tým, takže to pro nás bude super test. V prvním poločase nasadíme silnější tým než posledně s Kvítkovicemi, ale v průběhu druhé půle bude ještě spoustu změn, protočí se více hráčů. Všichni se na utkání těší, bude to pro nás kvalitní konfrontace,“ předeslal hlavní trenér Třince Martin Zbončák.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29