Aktuální zprávy

Záložník Lukáš Hrdlička posílil Třinec

středa 08. února. 2023 | Redakce
​Třetí zimní posilou fotbalového Třince se stal zlínský záložník Lukáš Hrdlička. Mladý fotbalista bude pod Javorovým hostovat do konce sezony.

Do Třince přicházím na zkoušku, protože Zlín hraje o záchranu a trenér Vrba se rozhodl sázet na zkušenější hráče. Dám do toho všechno, abych zde uspěl,“ nechal se slyšet počátkem ledna Lukáš Hrdlička.

Jak slíbil, tak také udělal. Zaujal, v pěti přípravných zápasech se třikrát zapsal do střelecké listiny. „Lukáš je šikovný s míčem, pohyblivý, má myšlenku, dostává se do zakončení. Zatím splňuje naše nároky. Naplňuje to, kvůli čemu jsme ho k nám brali,“ řekl na adresu třetí zimní posily hlavní trenér Třince Martin Zbončák.

Hrdlička fotbalově vyrůstal ve Zlíně, kde také strávil celou svou dosavadní kariéru. „Třinec je mým prvním působištěm mimo Zlín. Jsem na tom úplně stejně jako Majo Tandara. Celou dobu hrál v Žilině - až do léta, kdy zamířil do Třince. Bavili jsme se spolu o tom,“ pousmála se nová tvář v třinecké kabině.

Lukáš Hrdlička, který zanedlouho oslaví 22. narozeniny, podle svých slov chce udělat všechno, aby si vydobyl místo v základní jedenáctce. „Hlavní je, abych hrával, to je v mladém věku nejdůležitější. O místo v třinecké sestavě se musím poprat. Budu se snažit na hřišti, to ostatní už nechám na trenérech,“ řekl.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28