Aktuální zprávy

Fotbalisty Třince posílil Martin Slaninka

úterý 14. února. 2023 | Redakce
Další zimní posilou fotbalového Třince se stal krajní obránce Martin Slaninka. Slovenský fotbalista uzavřel pod Javorovým smlouvu do konce sezony.

Šestadvacetiletý Martin Slaninka se narodil v Žilině, kde také s fotbalem začal. Z mateřského klubu si odskočil si na hostování do Martina, a nakonec ze Žiliny přestoupil do tehdy druholigového Frýdku-Místku.

Jeho další druholigovou štací byl Prostějov. Z Hané zamířil do Seredi a jeho dalším působištěm se stala Dukla Bánská Bystrica. Třinci se upsal prozatím na půl roku.

Hledali jsme levého obránce k Matěji Hýblovi, abychom měli tento post zdvojený a aby oba hráči na sebe vytvářeli konkurenci. Původně jsme počítali s Kryštofem Obadalem, ale náš záměr nám nevyšel. Získali jsme Martina Slaninku, který splňuje naše představy o moderním obránci – je rychlý, ofenzivní a kreativní,“ představil novou posilu sportovní manažer Třince Marek Čelůstka.

Martin Slaninka prvně oblékl třinecký dres v sobotu, kdy odehrál úvodních pětačtyřicet minut proti Púchovu. Další start si připíše v sobotním utkání, kdy aktuální formu Třince otestuje Opava.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29