Aktuální zprávy

Fotbalisté udělali radost v Radosti

středa 15. února. 2023 | Redakce
Naši hráči předali dárek klientům z denního stacionáře RADOST. Pocit, že jste přispěli těm, kteří pomoc potřebují, je k nezaplacení. Novým kamarádem a dobrým průvodcem v poznávání světa nových technologií klientům poslouží robotický parťák mTiny Dicover Kit!

Velkou radost způsobila dnešní návštěva našich fotbalistů v denním stacionáři Radost v Třinci. Tentokrát se hráči v kabině dohodli a zakoupili mTiny Dicover Kit! Je vhodný pro hraní, ale ještě více pro výuku nejrůznějších dovedností. mTiny vydává zvuky, hraje, jezdí, plní úkoly nebo reaguje na různé podněty. Robůtek dokáže i psát písmena a číslice, nebo kreslit obrazce.

Posláním Denního stacionáře RADOST je poskytnutí osobám s mentálním a kombinovaným postižením (od 18 do 45 let věku) podporu a pomoc v jejich zdravotním omezení a zmírnění tak jejich nepříznivé sociální situace (oslabení nebo ztráta schopnosti z důvodu nepříznivého zdravotního stavu), která vyžaduje pravidelnou pomoc druhé osoby. Naše pravidelné návštěvy na nějaký čas přerušil COVID, ale jsme rádi, že opět můžeme pomáhat alespoň špetkou radosti.

„Nejsem v Radosti poprvé, ale vždycky nás všichni mile přivítají. Velký obdiv patří všem pracovníkům ze stacionáře,“ uvedl Martin Samiec.

Tak si svého nového kámoše mTiny Dicover Kit užijte!


Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28