Rozhovory

Snad se mi bude dařit i v soutěži, říká Marián Tandara

středa 15. února. 2023 | Redakce
Velmi slušnou formou se prezentuje krajní záložník Marián Tandara. V dosud odehraných přípravných zápasech posbíral šest asistencí a zaznamenal jednu branku. Proti Púchovu byl u všech tří gólů.

Vraťme se ještě k poslednímu utkání s Púchovem, které skončilo bez vítěze…

Zápas byl vcelku vyrovnaný, některé pasáže měli lepší oni, některé my. Púchov se snažil o kombinační hru, my jsme ho napadli. Byl to dobrý kombinační fotbal s mnoha šancemi, kterých jsme podle mého názoru měli více.

Co říkáš na tři obdržené branky v rozmezí tří minut?

Byla to nekoncentrovanost, která nás stála výsledek. Věřím, že se to už nebude opakovat. Snad příště proměníme více příležitosti, které si vypracujeme.

Nenastoupili jste v plné síle, navíc jste v průběhu prvního poločasu přišli o dva zraněné spoluhráče.

Púchov byl agresivní, a byť se jednalo o přípravný zápas, dohrával souboje. Odnesli top zraněním dva spoluhráči. Doufám, že to nebude nic vážného a budou brzy fit.

Asistoval jsi u tří branek, to je také docela nezvyklé.

Na dva góly jsem přihrál, pak jsem vystřelil, brankář míč vyrazil a Sam (Samiec) dal gól do prázdné brány. Měl jsem ještě aspoň další tři přihrávky, ze kterých se dalo něco vytěžit. Je to zlomek vteřiny, někdy se špatně rozhodnu, špatně načasuji přihrávku nebo spoluhráči udělají jiný pohyb. Hodnotím to pozitivně, že se dostávám do šancí a také je vytvářím pro spoluhráče.

Teď už se na novém postu pravého záložníka cítíš dobře?

Jsem rád, že v přípravě dostávám dostatek příležitostí. Hraje se mi velice dobře, snažím se splácet důvěru těmi asistencemi. Na branku jsem přihrál skoro v každém zápase, gólů bych mohl dávat více. Snad se mi bude dařit vytvářet šance pro spoluhráče i v soutěži. Moc rád bych přesvědčil trenéry, že do sestavy patřím.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29