Zápas - mládež

U9: Nabitý únor

pátek 17. února. 2023 | Jana Zipserová
Větší polovina měsíce února je za námi a kategorie U9 má na svém kontě soustředění, tři přátelská utkání a během tohoto víkendu se odeberou do Polska na prestižní turnaj v Sosnowci.

První únorový víkend 3.2. - 5.2. proběhlo soustředění ve Sportcentrum Smilovice, kde kromě fotbalových tréninků si hráči vyzkoušeli bowling, ping pong, volejbal, badminton, florbal a fotbal s tenisákem. Dle dojmů samotných hráčů si společný víkend skvělé užili.

Následující týden bylo na řadě volno - zasloužené jarní prázdniny. Po tomto odpočinku čekaly na tým tři přípravné zápasy, které splnily účel a hoši si velmi dobře se všemi soupeři zahráli. Zápasovými sparingy jim byli dne 11.2. Baník Ostrava, o dva dny později to byl Spartak Jablunkov a včerejší soupeř MFK Havířov. Ve všech zápasech kluci podali skvělý výkon. Nešlo ani tak o výsledek, jak o to, prověřit si, jak na tom oproti ostatním týmu třinečtí mladíci jsou a nač se případně do budoucna hodlají trenéři se svými svěřenci zaměřit.

Již tuto neděli 19.2. čeká hochy každoročně velmi silně obsazený mezinárodní turnaj v polském Sosnowci, kde budou mít naši borci výbornou konfrontaci.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29