Ohlasy po zápase

Zápas jsme pohřbili za pět minut, smutnil Hasalík

pondělí 06. března. 2023 | Redakce
Dvakrát v rozmezí tří minut musel třinecký brankář Lukáš Hasalík vytáhnout míč ze své sítě. Nezvládnutý vstup do druhého poločasu přišel jeho tým pěkně draho – ze stadionu pražské Dukly odjel s nepořízenou.

S jakým záměrem jste šli do utkání?

Chtěli jsme hrát bezpečně zezadu a nepouštět se do nějakých komplikovaných věcí, abychom se zbytečně nezašívali. Chtěli jsme zjistit, co nám soupeř dovolí. V prvním poločase nebylo moc situací, kdy jsme mohli více rozehrávat, spíše jsme si pomáhali nákopy na Vencu Juřenu.

Dukla byla nebezpečnější paradoxně v prvním poločase. Nastřelila tyčku, dvě nebezpečné střely jsi zneškodnil ty…

Jednou nezavřeli zadní tyč, jednou po rohu trefili mě, jednou nastřelili tyčku. Ve druhém poločase se už moc do šancí nedostávali, protože měli nahráno a nemuseli nikam spěchat.

Taktické plány vám zhatil úvod druhého poločasu.

Dostali jsme bohužel dva góly. Pak jsme už začali hrát na dva útočníky. Dukla se trochu stáhla, měli jsme více prostoru, začali jsme více kombinovat. Je to škoda, mohl to být remízový zápas, 2:0 to skončit nemuselo.

Čím si vysvětluješ vaše selhání?

Nevím, musíme se na to podívat a rozebrat si to. Říkali jsme si, že se musíme soustředit na začátek druhého poločasu, abychom ho zachytili. Bohužel, nepovedlo se nám to, Bylo to 1:0, za chvíli 2:0. Tohle by se nemělo stávat, zvlášť v naší situaci. Tohle se nesmí stávat. Takhle pohřbít zápas během necelých pěti minut, to je prostě chyba.

Vnímáš jako malou útěchu to, že vás Dukla nedostala pod soustavný tlak?

V poli to byl vcelku vyrovnaný zápas, remíza by mu slušela více. Teď už se nedá nic dělat, musíme začít sbírat body. Na Slavii chceme uspět.

Aktuálně

Aktuality

22. kolo MSFL

Výsledky 22. kola MSFL: Hlučín - Uherský Brod 4:2, St. Brno - Znojmo 1:3, Bohunice - Blansko 2:2, Zlínsko - Hranice 2:1, Karviná "B" - Hodonín 4:4, Uničov - Frýdek-Místek 0:1, Slovácko "B" - Frýdlant 4:0, Zlín "B" - Ostrava "B" 0:1.

7. 4. 2024, 09:51

Trojlístek v sestavě kola

Hned tři fotbalisté - brankář Ondřej Mrózek, obránce Jakub Bolf a záložník Ondřej Machuča se dostali do sestavy 21. kola MSFL. Třinec v něm zdolal záložní tým Slovácka 2:0.

4. 4. 2024, 14:48