Preview k zápasu

Znovu do Prahy. Třinec vyzve rezervu Slavie

pátek 10. března. 2023 | Redakce
Rovněž ve druhém jarním zápase se fotbalisté Třince představí na půdě soupeře. Opět to bude v Praze, kde je přivítá béčko pražské Slavie.

V neděli dopoledne se proti sobě postaví aktuálně poslední dva celky druhé nejvyšší soutěže – poslední Slavia „B“ (16 bodů) přivítá předposlední Třinec (18 bodů).

Oba celky mají co napravovat. Zatímco mladé Slávisté v derby béček nestačili na rezervu konkurenční Sparty, které podlehli 0:2, svěřenci trenéra Martina Zbončáka nezvládli zápas na Dukle a po porážce 2:0 se v aktuální sezoně prvně ocitli na sestupových příčkách.

První důležitý zápas jsme nezvládli, ale pořád máme ještě před sebou 13 zápasů, tudíž ve hře je 39 bodů. Věřím, že se z porážky oklepeme. Všichni si moc dobře uvědomujeme, že na Slavii musíme bodovat. Věřím, že se dostaneme ze sestupového pásma. Náš tým má sílu, jen si nesmí dovolit podobnou nekoncentrovanost, jaká se nám přihodila posledně,“ řekl hlavní trenér třineckých fotbalistů Martin Zbončák.

V prvním vzájemném utkání letošní sezony se radovali Třinečtí, kteří i díky výtečnému vstupu do utkání zvítězili 4:2. Dvěma brankami přispěl k jejich triumfu obránce Hýbl, po jednom gólu přidali Omasta a Holík.

Nedělní utkání bude řídit trojice rozhodčích Jana Adámková – Jan Dohnálek, Nikola Šafránková. Delegátem utkání bude Petr Vysloužil.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29