Rozhovory

Měli jsme to zvládnout za tři body, ví Martin Foltyn

úterý 11. dubna. 2023 | Redakce
Po jednozápasovém trestu za čtyři žluté karty se do třinecké sestavy vrátil stoper Martin Foltyn. Zkušený fotbalista se domnívá, že jeho celek měl pro vítězství nad béčkem Olomouce udělat více.

Vnímáš plichtu s rezervou Olomouce, kterou jste mohli v případě výhry bodově dostihnout, jako ztrátu?

Bod je, obzvlášť v domácím prostředí, pro nás málo. Teď nás čeká těžký zápas ve Vyškově, takže doma jsme to měli zvládnout za tři body.

Jakým soupeřem byli Hanáci?

Celkem nás nechávali hrát a čekali na naše ztráty ve středu hřiště. Když občas přišly, pak se to na nás valilo. Měli pár nebezpečných situací, které nevyřešili do gólu. Myslím si, že pokud jsme chtěli pomýšlet na tři body, dopředu jsme si toho měli vytvořit mnohem více. Kromě Hrdlovy střely si ve druhém poločase nevzpomenu na další gólovou šanci, kterou jsme si vytvořili. A to na tři body nestačilo.

Znovu jste inkasovali ve 46. minutě. Co se tam stalo?

Byl to dlouhý míč, já křižoval protihráče, on dal střílený centr po zemi, míč propadl na zadní tyč. Jsou to situace, které nás sráží. V šatně si něco řekneme a hned z toho dostaneme gól. Nesmí se to stávat. Pokud jsme v domácím prostředí pomýšleli na body, měli jsme si toho ve druhém poločase vytvořit mnohem více.

Bílá sada dresů vám tři body nepřinesla. Nastoupili jste v ní záměrně?

O změně jsme se vůbec nebavili. Bylo to takové překvapení od paní Evičky (kustodka - pozn. red.). Nevyšlo to, tak snad příště ve Vyškově. Teď už musíme sbírat body všude, pokud se chceme zachránit.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36