Aktuální zprávy

Trenér Martin Zbončák skončil

pondělí 17. dubna. 2023 | Redakce
Martin Zbončák už není trenérem třineckých fotbalistů. Po utkání ve Vyškově se s ním představenstvo klubu dohodlo na ukončení spolupráce. Jméno nového kouče klub oznámí v průběhu dnešního dne.

Martin Zbončák – společně se svým asistentem Zdeňkem Cieslarem – velel třinecké lavičce přes půldruhého roku. V předešlém soutěžním ročníku mužstvo převzal po pátém kole, kdy nahradil Františka Straku. Třinec pod jeho vedením zakončil sezonu na 14. příčce.

Do letošní sezony Třinec vstoupil úspěšně, ale posléze se dostal do výsledkového i herního útlumu, ze kterého se prozatím nevymanil. Od konce srpna vyhrál pouze dvě ze šestnácti utkání.

Od změny na trenérském postu si slibujeme, že bude tím správným impulsem pro náš tým, který pod taktovou nového kouče dokráčí k druholigové záchraně. Trenérovi Zbončákovi děkujeme za jeho služby a přejeme mu úspěchy v dalších působištích,“ řekl generální manažer FK Třinec Petr Hrazdílek.

Martin Zbončák se rozloučil s třineckým klubem s bilancí 13 vítězství, 13 remíz a 21 porážek. Dnešní odpolední trénink už povede jeho nástupce.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28