Aktuální zprávy

Výhru červených zařídil René Dedič

pátek 07. července. 2023 | Redakce
Třetí týden přípravy završili třinečtí fotbalisté modelovým utkáním, ve kterém tým v červené sadě dresů pokořil družstvo hrající v modrých dresech. O jedinou branku se postaral útočník René Dedič.

Než však fotbalisté vyběhli k utkání na hrací ploše Městského stadionu, na oválu stejného sportoviště běhali čtyřstovky – zvládli jich deset. Poté je čekaly dva poločasy po třiceti minutách.

Do modelového utkání nezasáhli Holík, Slaninka, Turyna a Lörincz, který je jednou z mnoha nových tváří.

Po celé utkání měli více ze hry červení, kteří se častěji dostávali do zakončení a celkem třikrát nastřelili brankovou konstrukci. Hned v úvodu vznikla před Adamuškou nepřehledná situace, ale skóre se ještě neměnilo. Modří mohli kontrovat, ale Fabisz byl na svém místě.

Po necelých dvaceti minutách se dostal k centru Vlachovský a Dedič u bližší tyče dostál své pověsti kanonýra – 1:0.

Modří mohli odpovědět – zachytili nepovedenou rozehrávku a Puchel pohotově střílel na opuštěnou bránu –Fabisz však na poslední chvíli stačil zasáhnout.

O něco později na druhé straně zleva poslal míč do ohně Blahuta, Vlachovský pálil do břevna a Vučičević poslal odražený míč hlavou nad břevno.

Zajímavá šance se zrodila také na druhé straně. Za dlouhým míčem se hnal Barkov, jeden z obránců ho zastavil nedovoleně a sudí Marek Klečacký měl jasno – pokutový kop. Jeho exekutor Puchel neuspěl, míč skončil vedle tyče.

Po obrátce Clement dal míč pod sebe, Brodzianskému střela sedla, ale Fabisz ji dokázal zneškodnit.

Na tahu byli červení – Vlachovič posunul míč doleva Vučičevićovi a ten z úhlu napálil spojnicí břevna a tyče.

Brankovou konstrukci trefil rovněž Bouguetouta, jeho zakončení předcházela akce Blahuty a přihrávka Vlachovského.

Jednu z dalších šancí měl Vučičević, ale brankář Adamuška se po jeho střele zblízka blýskl výtečným zákrokem. Před závěrečným hvizdem odcentroval Bouguetouta na Dediče, Adamuška jeho střelu vytáhl na roh.

Trenér Roman West: „Máme za sebou tři týdny přípravy, hráči mají v nohách 39 tréninkových jednotek. Před utkáním odběhali v plné intenzitě deset čtyřstovek, proto hráli ve veliké únavě. Některé výkony vypadaly velice dobře, převahu měli červení, kteří si vytvořili více šancí. I modrá sestava tam měla pár dobrých momentů. Některým hráčům jsme dali z různých důvodů volno. V příštím týdnu už trošku polevíme v tom objemu, aby z hráčů začala opadat únava."

Červení – Modří 1:0 (1:0)

Branka: Dedič.

Rozhodčí: Klečacký – Kotas, Karch.

Červení: Fabisz – Bouguetouta, Samiec, Maksić, Blahuta – Omasta, Zinhasović, Machuča, Vlachovský – Dedič, Vučičević.

Modří: Adamuška – Mieszek, Brak, Straňák, Zogata – Bartůněk, Brodziansky – Puchel, Horniak, Clement – Barkov.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39