Preview k zápasu

Třinec přivítá Uherský Brod

čtvrtek 26. října. 2023 | Redakce
Předposlední tým MSFL z Uherského Brodu bude dalším protivníkem třineckých fotbalistů. Utkání na Hřišti Rudolfa Labaje má výkop v sobotu 15 minut po 10. hodině.

Třinečtí fotbalisté prozatím střídají lepší okamžiky se slabšími. Doma dvakrát zaváhali – v premiéře remizovali 1:1 s Hodonínem a posléze prohráli 1:3 s Uničovem. Obě zaváhání na svém trávníku napravili, když v Karviné zvítězili nad místním béčkem 4:1 a v Kunovicích zdolali rezervu Slovácka 3:2.

První domácí tři body zapsali proti Rosicím, které porazili 3:1. Ve Zlíně, kde je naposledy vedl trenér Roman West, Třinec remizoval 2:2, ve Frýdku-Místku prohrál jasně 0:3, doma hrál s Hlučínem bez branek a posléze remizoval 2:2 na trávníku Startu Brno.

Hubené vítězství nad dalším brněnským celkem, Bohunicemi, třinečtí hráči nepotvrdili. V Hranicích neudrželi vedení, před koncem dostali dva góly a odjeli s prohrou 1:2. S Blanskem si poradili, slavili výhru 3:1. A třebaže ve Znojmě byli od začátku až do konce aktivnějším týmem, prohráli 1:2.

Aktuálně jsou třinečtí fotbalisté v tabulce na 9. místě s pětibodovou ztrátou na rezervu Karviné. Za vedoucím béčkem Ostravy zaostávají už o deset bodů.

Uherský Brod, který se poprvé a zatím naposledy střetl s Třincem v sezoně 1994-1995, kdy hrál rok druhou ligu, je na tom bídně. Mužstvo trenéra Zdeňka Šebesty zvítězilo pouze dvakrát – nad Bohunicemi a Hlučínem shodně 1:0.

Remizovalo čtyřikrát – venku se záložními týmy Slovácka a Zlína, doma pak s Rosicemi a Blanskem. Ostatní zápasy Broďané prohráli – v Hranicích, Karviné a Brně o tři góly, ve Znojmě o jeden. Na svém stadionu podlehli jednoznačně rezervě Baníku, Uničovu i Zlínsku, od posledně dvou jmenovaných celků schytali výprask 0:4. V tabulce jsou s 10 body předposlední. Doposud vstřelili jen sedm branek, což je nejméně ze všech.

Střetnutí bude řídit trojlístek rozhodčích Lubomír Habermann, Vojtěch Dedek, Martin Šafrán.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10