Ohlasy po zápase

Baník hrál lépe než my, přiznal brankář Adam Fabisz

pondělí 06. listopadu. 2023 | Redakce
Teprve v pátém třetiligovém utkání okusil brankář třinecký Adam Fabisz pachuť porážky. „Tentokrát jsem klukům vůbec nepomohl,“ hlesl po pětibrankové porážce na hřišti baníkovského béčka.

Už dříve jsi řekl, že na utkání s rezervou Baníku Ostrava se všichni velice těšíte. Jak jsi utkání se špatným koncem pro vás viděl z brány?

Bohužel musím uznat, že soupeř byl lepší, a to jak individuálně, tak i v týmovém výkonu. Uběhal nás, prostě hrál lépe než my.

Jaké byly vaše taktické plány?

Zpočátku jsme chtěli vysoko presovat, protože jsme věděli, že Baník se to bude snažit rozehrávat. Vůbec nám to nešlo, a tak jsme presink stáhli. Povedlo se nám vyrovnat, ale potom už Baník znovu převzal žezlo a zaslouženě vyhrál.

Třebaže Ostravané poslali míč za tvá záda pětkrát, několik dalších šancí jsi zneškodnil.

Něco jsem chytil, ale tentokrát jsem klukům vůbec nepomohl. Naopak – potopil jsem je. Snažili se o vyrovnání a já to takhle zazdil, takže mě to mrzí.

Zatímco doma se vám v poslední době daří, venku vám to nejde. Čím to?

Vůbec tomu nerozumím. Zpočátku jsme venku vyhrávali a doma nic, a teď je to přesně naopak. Musíme sbírat body jak doma, tak i venku.

Prohru na Baníku odčiníte v domácích duelech se Zlínskem a Frýdlantem?

Musíme se všichni z toho dostat, jiná cesta nevede. Teď musíme uhrát šest bodů, ať náskok Baníku není tak vysoký.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36