Rozhovory

Musíme uhrát šest bodů, velí Lukáš Holík

středa 08. listopadu. 2023 | Redakce
Fotbalisty Třince čekají závěrečné dva mistrovské zápasy v letošním kalendářním roce. Oba se uskuteční na Hřišti Rudolfa Labaje a na oba mají diváci vstup volný. V sobotu od 10.15 hodin vyzvou Zlínsko.

Na Bazalech jste chtěli uspět. Co vás k tomu mělo dovést?

Zpočátku jsme jim nechtěli dát prostor ke kombinaci, což nám chvilku vycházelo. Pak jsme dostali gól, začali jsme přehrávat. Trošku jsme cukli dozadu a bylo to o něco lepší. Vytvořili jsme si nějaké šance, ale srovnat se nám nepodařilo. Naopak Baník z těch šancí, které měl, nám dal góly.

V čem podle tebe měli Baníkovci navrch?

Určitě v proměňování šancí a také v přechodu do útoku, ten měli kvalitnější než my. Přebírali si míč dopředu a dokonale využívali otevřených prostorů. V tom nás Baník předčil a zaslouženě vyhrál.

V případě úspěchu byste se na Baník dotáhli na rozdíl čtyř bodů. Teď za ním zaostáváte o deset bodů….

Teď už se Baník bude dohánět těžce. Chtěli jsme vyhrát, ale nezvládli jsme to. Musíme teď uspět v obou domácích zápasech, třeba Baník někde ztratí.

Na vlastním hřišti se vám v poslední době docela daří. Využijete toho?

Věřím, že ano. I když zápas se Zlínskem bude velice těžký, chceme v něm bodovat naplno a pak uspět i proti Frýdlantu. Musíme uhrát šest bodů.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10