Preview k zápasu

Třinec v sobotu přivítá Zlínsko

čtvrtek 09. listopadu. 2023 | Redakce
Zlínsko, dříve Otrokovice či Kvítkovice budou předposledním soupeřem třineckých fotbalistů v podzimní části MSFL. Sobotní utkání má výkop v 10.15 hodin, vstup je zdarma.

Zlínsko začalo venkovní výhrou nad brněnským Startem, poradilo si s Frýdkem-Místkem i s Bohunicemi. Ztratilo až ve čtvrtém kole s Hodonínem, s nímž remizovalo a poté vyhrálo v Hranicích.

S posílenou rezervou Karviné doma padlo 0:5, pak prohrálo v Blansku a remizovalo s Uničovem. Ze Znojma odjelo s prázdnou, ovšem následně přemohlo rezervu Slovácka, Uherský Brod, Rosice, a dokonce i vedoucí Baník Ostrava.

V tabulce je Zlínsko páté s 26 body a jedním zápasem k dobru. Do Třince tedy přijede v pozici mírného favorita. Pokud s ním Třinečtí chtějí bodově udržet krok, musejí v sobotu dopoledne uspět.

Vstup na zápasy se Zlínskem a Frýdlantem bude volný. Tímto bychom chtěli našim věrným příznivcům poděkovat za jejich podporu v podzimní části soutěže, která se nám nepovedla. V zimní přestávce uděláme vše pro to, abychom byli na jaře úspěšní,“ přislíbil generální manažer FK Třinec František Šturma.

Fotbalisté Třince doposud vyhráli šestkrát – Karviná „B“ Slovácko „B“, Rosice, Bohunice, Blansko, Uherský Brod. S Hodonínem, Hlučínem, Zlínem „B“ a Startem Brno hráli nerozhodně a s Uničovem, Frýdkem-Místkem, Hranicemi, Znojmem a béčkem Baníku prohráli.

Před 14 měsíci na sebe oba celky narazily v MOL Cupu. Postup do třetího kola slavil Třinec, který v Otrokovicích vyhrál přesvědčivě 5:1. V létě oba týmy sehrály v Třinci přípravné utkání, které skončilo 1:1.

Sobotní střetnutí bude řídit trojice rozhodčích Zbyněk Proske – Vojtěch Dedek, Tomáš Mankovecký.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36