Rozhovory

Desáté místo vypadá hrozně, uznal Pavel Bartůněk

středa 22. listopadu. 2023 | Redakce
Do posledního utkání s Frýdlantem nastoupil od první minuty defenzivní záložník Pavel Bartůněk. Mladý fotbalista čistil střed pole ve spolupráci se zkušeným Ondřejem Machučou.

Jak se ti hrálo uprostřed záložní řady?

Jsem rád, že jsem dostal šanci a nastoupil v základní sestavě. Na utkání jsem se těšil. Doufal jsem, že dopadne úplně jinak.

Jak jsi viděl remízový zápas s níže postaveným Frýdlantem?

Utkání ovlivnila červená karta. Pak už jsme hráli pozičně, už jsme nenapadali od gólmana, ale od poloviny hřiště. Trochu jsme se stáhli, chtěli jsme to hrát na nějakou standardní situaci a uhrát což se nám bohužel nepovedlo.

Z posledních kol máte pouze tři body. Co na to říkáš?

Ze dvou domácích zápasů proti Zlínsku a Frýdlantu jsme chtěli získat šest bodů. Bohužel, nakonec máme jednom jeden.

Co říkáš na desáté místo v tabulce?

Vypadá to hrozně. Na druhou stranu mezi prvním místem a námi není propastný bodový rozdíl. Myslím si, že pořád je to hratelné, pokud budou soupeři z čela tabulky občas ztrácet. My se každopádně musíme zlepšit.

Znojmo, tvůj mateřský klub je na pátém místě. Překvapilo tě to?

Abych řekl pravdu, určitě jsem je nahoře nečekal. Pokud jsem doma ve Znojmě, na fotbal se zajdu podívat. Co mám zprávy, ve Znojmě funguje kabina. Všichni hráči jsou cizinci, nikdo s nikým nemá problém. Pozitivní ohlasy přicházejí i od fanoušků.

Co si myslíš o dosavadním vývoji třetiligové soutěže?

Nečekal jsem, že to bude vypadat takhle. Myslel jsem si, že my budeme výš, ale podzim nám zkrátka nevyšel. Pořád věřím, že se tím na jaře dá něco udělat.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39