Aktuální zprávy

Františka Šturmu střídá Karel Maceček

čtvrtek 23. listopadu. 2023 | Klub
Fotbalový Třinec má nového generálního manažera. Stal se jím šéftrenér mládeže Karel Maceček, který ve funkci nahradil Františka Šturmu. V klubu zároveň skončili trenér Martin Pulpit i jeho asistent Ladislav Libuša.

Po skončení podzimní části Moravskoslezské fotbalové ligy, v níž třinečtí fotbalisté obsadili s 23 body desátou příčku, došlo v třineckém klubu k několika změnám.

Na základě neuspokojivých sportovních výsledků jsme se dohodli na ukončení spolupráce s generálním manažerem Františkem Šturmou. U „A“ týmu skončili trenér Martin Pulpit se svým asistentem Ladislavem Libušou. Všem děkujeme za odvedené služby a přejeme jim spoustu úspěchů v nových působištích,“ sdělil předseda dozorčí rady FK Třinec Martin Studýnka. „Ke změnám jsme sáhli bezprostředně po skončení podzimní části MSFL, abychom nenarušili tréninkový proces „A“ mužstva. Nástupce trenéra Pulpita převezme mužstvo v úterý,“ dodal Martin Studýnka.

V pozici předsedy představenstva klubu Františka Šturmu dočasně nahradil Roman Olszowy. Do uvolněného křesla generálního manažera usedl Karel Maceček – někdejší fotbalista Třince, který poté v klubu začal trénovat mládež a v posledních pěti letech byl jejím šéftrenérem.

V klubu jsem působil tři a půl roku jako hráč a sedm let jako trenér, jeho osud mi není lhostejný. Dostal jsem nabídku, kterou jsem po zvážení přijal. Mým hlavním úkolem je přispět k tomu, aby vedení klubu, realizační tým i hráčský kádr šli stejným směrem,“ prohlásil nový generální manažer Karel Maceček.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10