Aktuální zprávy

Nástupcem Martina Pulpita se stává Tomáš Hejdušek

pondělí 27. listopadu. 2023 | Klub
Novým trenérem třineckých fotbalistů se stane Tomáš Hejdušek. Mužstvo převezme od prvního ledna. V prosinci budou fotbalisté trénovat pod taktovkou jeho asistenta Tomáše Jakuse.

Čtyřiačtyřicetiletý Tomáš Hejdušek je odchovancem fotbalových Vítkovic, v jejichž dresu stabilně hrával druhou ligu. Nastupoval rovněž za lotyšský Ventspils a Příbram. Jako trenér působil u mládeže v Baníku Ostrava, v klubu se později stal asistentem trenéra. Jeho další kroky směřovaly do Karviné, se kterou v předešlé sezoně postoupil do nejvyšší soutěže. Po osmi kolech však u mužstva skončil.

"Na nové angažmá se velice těším. Velice se mi líbí koncepce, kterou mi předložil Karel Maceček, tudíž nad nabídkou Třince jsem dlouze nepřemýšlel," uvedl Tomáš Hejdušek. Na jaře bude trénovat třinecké fotbalisty v MSFL. Jeho asistentem se stal Tomáš Jakus. Na lavičce nahradí odvolanou dvojici Martin Pulpit – Ladislav Libuša.

"Tomáš Hejdušek je ambiciózním trenérem středního věku, kterého znám už dlouho. Jsme vrstevníci, známe se i ze hřiště. Několikrát mě bránil, hrát proti němu nebylo jednoduché. Pro fotbal je zapálený a rozumí mu. Za rok a půl v Karviné, se kterou postoupil do ligy, nasbíral spoustu zkušeností. Je z regionu, prošel ostravským Baníkem a zná tamní mladé fotbalisty, což by pro nás mohla být výhoda,“ okomentoval příchod nového kouče generální manažer FK Třinec Karel Maceček.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39