Zápas

Třinečtí fotbalisté vstoupili do přípravy vítězně

sobota 20. ledna. 2024 | Redakce
Premiérový zápas pod vedením trenéra Tomáše Hejduška fotbalisté Třince zvládli. V úvodním přípravném utkání díky brankám Lukáše Holíka a Reného Dediče pokořili divizní Havířov.

Domácí kouč postrádal marody Lukáše Ciencialu, Ondřeje Machuču a Martina Vlachovského. Zbylé hráče, které má aktuálně k dispozici, poslal na trávník.

Vstup do utkání se třineckým fotbalistům povedl náramně. Tomáš Omasta po souhře se Nedžadem Zinhasovićem ještě úspěšný nebyl, ale vzápětí Martin Samiec zachytil rozehrávku, průnikovou přihrávkou oslovil Lukáše Holíka a ten prostřelil hostujícího brankáře – 1:0.

Druhý úspěch mohl zanedlouho přidat Nedžad Zinhasović, ale po jeho střele se průběžné skóre neměnilo.

Druhé branky se několik desítek diváků dočkalo necelých deset minut před přestávkou. Havířovští se po rohovém kopu ubránili, ale poté Konečný vrátil míč do ohně, kde byl René Dedič, který potvrdil své střelecké schopnosti – 2:0.

Do druhého poločasu vyběhli na hřišti i mladší hráči. A právě jeden z nich, Tobiáš Nieslanik měl na kopačce třetí branku. Krátce před koncem střetnutí obešel havířovského brankáře, ale pak z velkého úhlu rozvlnil pouze boční síť.

O něco dříve se neujaly střelecké pokusy Patrika Lörincze a Clementa Malachyho, který tentokrát nastoupil na hrotu.

Druhou předsezonní prověrku Třinečtí absolvují příští pátek na půdě druholigové Opavy.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10