Rozhovory

Výhra je povzbuzením do další práce, říká Lukáš Holík

úterý 23. ledna. 2024 | Redakce
První z osmi přípravných utkání třinečtí fotbalisté zvládli velmi dobře. Výhru nad divizním Havířovem okomentoval kapitán mužstva Lukáš Holík.

Trenér Tomáš Hejdušek poukazoval na to, že musíte začít vítězit už v přípravě, a to se vám podařilo hned v prvním zápase…

Těší nás, že jsme vyhráli hned první zápas po docela náročných dvou týdnech. Je to povzbuzení do další práce, snad to tak půjde dál.

Na gól se nečekalo dlouho, skóre jsi otevřel už v páté minutě. Jak celá situace vypadala?

Martin Samiec mě našel krásnou průnikovou přihrávkou a já se objevil sám před gólmanem. Připadalo mi, že už je docela blízko, a tak jsem se ho snažil propálit, což se mi podařilo. Jsem rád, že jsem dal gól hned v prvním zápase. Také mě těší, že se pak trefil i Renda Dedič. Od nás dvou se góly očekávají.

Co říkáš na mladé spoluhráče, kteří v druhém poločase uhájili dvoubrankový náskok?

Tři hráči nám vypadli kvůli nemocem a zraněním, takže jsme si museli výpomoci kluky z dorostu a někteří hráči museli odehrát celý zápas. Jsme moc rádi za vítězství i za udrženou nulu. A jedeme dál.

V pátek dopoledne se představíte na hřišti druholigové Opavy. Těšíš se na konfrontaci s bývalým klubem?

Pro mě i pro Rendu, kteří jsme tam hráli, to bude příjemné. Čeká nás velice těžký soupeř, na kterého se musíme kvalitně připravit. Opět chceme uspět.

Leden se pozvolna chýlí ke konci. Jaký máš dojem z dosavadního průběhu přípravy?

Dojmy jsou pozitivní. Když se tak porozhlédnu po kabině, všichni kluci mi teď připadají takoví pozitivnější. Když je dobrá nálada, trénuje se mnohem lépe.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10