Preview k zápasu

Fotbalisté Třince nastoupí v Bánské Bystrici

čtvrtek 01. února. 2024 | Redakce
Třinecké fotbalisty čeká třetí přípravný zápas. V pátek od 11.00 hodin je prověří třetiligový celek RSC Hamsik Academy z Bánské Bystrice.

V lednu fotbalisté Třince svedli dvě vítězné bitvy s Havířovem 2:0 (góly Holík, Dedič) a Opavou 2:1 (góly Dedič, Omasta). „Výsledky nejsou nejpodstatnější, ale zároveň je dobře, že kluci jsou za svou pracovitost odměnění dobrými výsledky. Učíme se vítězit, proto chceme vyhrávat i v přípravných utkáních,“ poznamenal hlavní trenér Třince Tomáš Hejdušek.

Těší ho, že až na nemocného Martina Samiece už jsou všichni ostatní hráči zdravotně v pořádku. „K dispozici už budou i záložníci Cienciala a Machuča. Rozložíme síly na více hráčů. Ti, kteří jsou po zranění, odehrají jen poločas. V příštím týdnu nás čekají další dva zápasy, takže budeme chtít rozložit zátěž tak, abychom se co nejlépe připravili na blížící se mistrovská utkání,“ podotkl kouč.

Již za několik dnů uplyne měsíc od zahájení zimní přípravy. Ta podle trenéra třineckých fotbalistů probíhá podle plánu. „Snažili jsme se připravit se co nejlépe kondičně a silově. Nyní už pozvolna přecházíme do druhé fáze přípravy, kdy se budeme více věnovat rychlostním věcem,“ nastínil Tomáš Hejdušek.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10