Preview k zápasu

Třinec přivítá Považskou Bystrici

čtvrtek 15. února. 2024 | Redakce
Ve druhém a zároveň posledním domácím přípravném střetnutí se fotbalisté Třince v sobotu od 10.30 hodin utkají s Považskou Bystricí – čtvrtým nejlepším týmem druhé nejvyšší soutěže na Slovensku.

Fotbalisté Považské Bystrice, kteří ve své soutěži na podzim našli pouze dva přemožitele, už mají za sebou sedm přípravných střetnutí. V úvodních dvou nestačili na účastníky elitní soutěže. V zahajovacím duelu podlehli Bánské Bystrici místní Dukle 0:3. Střelecky se neprosadili ani Žilině, kde prohráli vysoko 7:0.

V dalších střetnutích už však Považská Bystrica nezaváhala. Třetiligovou Lehotu pod Vtáčnikom přehrála 6:1, Častkovce zdolala 4:3, Zlínsko i Frýdek-Místek shodně 3:2 a Hranice pokořila 2:0.

Hráči Třince doposud absolvovali pět herních prověrek. Divizní celky Havířova a Vítkovic porazili 2:0 a 4:0, druholigové celky Opavy a Prostějova pokořili shodně 2:1. Neuspěli pouze v Bánské Bystrici, kde byla nad jejich síly místní třetiligová Hamsik Academy, které podlehli 1:3.

Trenér Třince Tomáš Hejdušek bude v posledních třech duelech klást důraz na to, aby jeho mužstvo našlo svou pravou herní tvář. „Nadále budeme pracovat na tom, aby naše hra měla v mistrovských utkáních určité automatismy a součinnost. Některé věcí se nám zatím nedaří, ale ještě máme dostatek času na to, abychom všechno stihli doladit,“ nechal se slyšet Tomáš Hejdušek.

Příští týden Třinečtí nastoupí v Žilině proti místní druholigové rezervě a generálku na první jarní zápas MSFL v Hodoníně odehrají v první březnovou sobotu v polském Sosnowci.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10