Rozhovory

Lukáš Holík: Výhry v přípravě jsou povzbudivé

středa 06. března. 2024 | Redakce
S cílem navázat na dobré výsledky z přípravy a stoupat tabulkou vstoupí do jarní části MSFL třinečtí fotbalisté. Prohlásil před startem jarní části Moravskoslezské ligy kapitán třineckých fotbalistů Lukáš Holík.

Jakým soupeřem byl poslední protivník - záložní celek Zaglebia Sosnowiec?

Utkali jsme se s mladými, důraznými, běhavými kluky, zkrátka houževnatý soupeř. Byl to těžký zápas, tím spíše, že jsme museli otáčet výsledek.

Závěrečné přípravné střetnutí přineslo hned několik pozitiv. Odehráli jste je na přírodním trávníku, zvítězili jste a podařilo se vám zvrátit nepříznivý vývoj.

Konečně jsme si zahráli a trávě, výsledkově se nám utkání povedlo, proto generálku hodnotím pozitivně. Výsledkový obrat byl velmi důležitý, dokázali jsme si, že mančaft má sílu.

Šest z osmi přípravných utkání jste dovedli do vítězného konce Svědčí to podle tebe o něčem?

Myslím si, že příprava se nám povedla, tým má kvalitu, povedlo se ho dobře doplnit, což potvrzují výsledky. Výhry v přípravě jsou pro nás velmi povzbuzující, přesně tohle jsme potřebovali.

Na přírodní trávě jste odehráli pouze jedno utkání. Dokážete se s tím vyrovnat?

Hřiště nebylo úplně ideální, tráva byla trochu vyšší, ale to vůbec nevadí, protože na začátku jara terény nikde nebudou optimální.

S jakým umístěním budete na konci sezony spokojeni?

Za kluky v kabině mohu říct, že jsme odhodlaní jít tabulkou nahoru a až do konce se rvát o přední příčky.

Na úvod vás čeká Hodonín, který vás v zahajovacím střetnutí MSFL po remíze 1:1 připravil o dva body…

Budeme chtít těžit z dlouhé zimní přípravy, chceme navázat na dobré výsledky. V Hodoníně nás čeká velmi těžký zápas, ale takový bude asi každý. Musíme odstartovat výhrou.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10