Ohlasy po zápase

Scházelo nám více klidu, tvrdí Lukáš Holík

úterý 09. dubna. 2024 | Redakce
Kapitán třineckých fotbalistů Lukáš Holík si myslí, že bezbranková remíza, která se zrodila v zápase Rosice versus Třinec, je spravedlivá.

V Rosicích jste získali jeden bod, nebo spíše o dva přišli?

Těžko říct, ale bod je asi spravedlivý. V prvních patnácti minutách jsme byli lepší, měli jsme převahu, zasloužili jsme si dát vedoucí branku. První poločas pro nás vyzněl lépe, ve druhém už jsme se do zakončení nemohli dostat.

Čím to podle tebe bylo?

Většinu situací jsme neřešili dobře. Scházelo nám více klidu. Chtěli jsme dát gól za každou cenu, jenomže jsme to řešili spíše nákopy než kombinacemi, což bylo škoda. Nějaké náznaky tam byly, ale k ničemu podstatnému jsme se nedostali. Na výhru to tentokrát nestačilo.

Co říkáš na soupeře, který na jaře úvodní dva domácí zápasy vyhrál?

V prvním poločase jsme si vytvořili tři gólové šance, které jsme neproměnili. Ve druhé půli soupeř trochu zahrozil, my jsme se polekali a pak už to z naší strany nebylo tak klidné.

Držíte šňůru šesti zápasů bez porážky. Co na to říkáš?

Je to super. Bod z venku musíme přijmout a pak se připravit na domácí utkání, které chceme zvládnout vítězně.

Na jaře jste inkasovali pouze jednou. Co stojí za pevnější obranou?

Defenzívu zkvalitnili noví hráči. Obranu máme docela dobrou, přijde mi, že bráníme mnohem zodpovědněji. Chceme se odrážet od pevné defenzívy. Snažíme se v každém utkání udržet nulu, protože víme, že v každém zápase si nějaké šance vytvoříme. Jen je potřeba je proměnit.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10