Preview k zápasu

Fotbalisté Třince hostí rezervu Zlína

čtvrtek 11. dubna. 2024 | Redakce
O třetí jarní vítězství na domácím trávníku budou třinečtí fotbalisté usilovat proti rezervě Zlína. Sobotní střetnutí bude mít výkop v tradičním čase, tedy patnáct minut po desáté hodině.

Rezerva Zlína vedená Davidem Hubáčkem je aktuálně v tabulce MSFL na 12. místě s 26 body. Doposud zapsala šest vítězství, osm remíz a stejný počet porážek při aktivním skóre 27:25.

Na jaře mladí Ševci na svém pažitu roznesli Hranice a udolali Znojmo. Venku prohráli v Blansku a remizovali v Uherském Brodě.

V posledním duelu na svém trávníku podlehli rezervě Baníku Ostrava, což znamená, že v odvetné fázi soutěže jsou prozatím na sedmi bodech.

Fotbalisté Třince v pěti jarních utkáních nastřádali o čtyři body více. Přesvědčivou výhru z Hodonína potvrdili v domácím klání s béčkem Karviné. Následně remizovali bez branek v Uničově, poradili si s juniorkou Slovácka a hráli bez branek v Rosicích.

S podporou svých příznivců jsou odhodlaní natáhnout šestizápasovou sérii bez porážky. Sobotní střetnutí řídí trojice rozhodčích Petr Lukašík, Simon Vejtasa a Tomáš Malý.

Poslední vzájemný zápas:

Zlín „B“ – Třinec 2:2

Branky: 17. Polášek, 85. Fojtů – 23. a 44. Holík.

Rozhodčí: Budovič – Drozdy, Slováček.

ŽK: Hartman, Černín – Holík, Machuča.

Zlín "B": Bachůrek – Jura, Slovák, Bobčík, Černín, Bartošák (73. Fojtů), Kovinić (46. Červinka), Hartman (46. Mlýnek), Švach (73. Ovesný), Polášek, Kulíšek (90. Slouk). Trenér: Hubáček.

Třinec: Fabisz – Omasta, Brak, Maksić, Vlachovský (69. Brodziansky) – Bouguetouta, Samiec, Zinhasović, Clement – Holík (72. Vučićević), Machuča (72. Dedič). Trenér: West.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10