Rozhovory

Jakub Bolf: Soustředíme se na další zápasy

úterý 23. dubna. 2024 | Redakce
První porážku třineckých fotbalistů v jarní části MSFL zmírnil obránce Jakub Bolf, který po hodině hry vsítil kontaktní gól – premiérový v třineckém dresu. „V určitých fázích jsme byli lepší,“ vrátil se k zápasu.

Jaké je tvé hodnocení utkání v Hlučíně?

Hlučín měl nespornou kvalitu, zejména před naší šestnáctkou, kde si jeho hráči dokázali přihrát, přesto si myslím, že byl k poražení.

Po půli jste prohrávali 3:1, po změně stran jste dokázali už pouze zkorigovat.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se chceme zvednout a otočit výsledek. Vstoupili jsme do něho dobře, vytvořili jsme si tlak, z něhož pramenil i gól. V určitých fázích jsme byli lepší. Věřili jsme, že ještě přijde další šance, ale bohužel už nepřišla.

Po hodině hry jsi zaznamenal premiérový zásah coby hráč Třince. Co mu předcházelo?

Oma (Tomáš Omasta) výborně odcentroval, Renda (Dedič) mi stáhl hráče a já tak byl zcela volný a měl jednoduchou úlohu. Byl to můj první gól za Třinec v mistrovském utkání.

Odčiníte prohru v sobotním střetnutí se Startem Brno?

Jedno úspěšné období skončilo, teď se budeme koncentrovat na další zápasy. Chceme nastartovat další úspěšnou sérii.

Na domácím trávníku se vám docela daří…

Vyplývá to z celkové hry našeho týmu. Soustředíme se především na to, abychom mnoho gólů nedostávali. Nějaké góly vždy vstřelíme, někdy i docela hezké. Uděláme vše pro to, aby to tak doma pokračovalo.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36