Rozhovory

Představujeme posily: Michal Szewieczek

sobota 27. dubna. 2024 | Redakce
Staronovou tváří v třinecké sestavě je zadák Michal Szewieczek, který na podzim hostoval ve Startu Brno. O víkendu přispěl k vítězství Třince nad brněnským celkem.

Start Brno, kde jsi na podzim působil, jste porazili 2:0. Mohou se spoluhráči těšit na nějakou svačinku?

Samozřejmě. Hráč, který nastoupí proti svému bývalému týmu, a jeho mužstvo vyhraje, donese nějaké občerstvení. Během týdne přinesu klukům do kabiny něco dobrého.

Jak hodnotíš své půlroční působení v brněnském celku?

Zpočátku jsem hrával pravidelně, až do doby, než jsem se zranil. Pak jsem měl problémy s tříslem, takže posledních pět utkání jsem už nehrál. Hostování v Brně vnímám pozitivně. Mužstvo se trochu obměnilo, řada hráčů z podzimu v týmu zůstala.

Start Brno jste porazili zcela zaslouženě, souhlasíš?

Šumbi (Šimon Šumbera) tam měl nějaké situace, ale s těmi jsme si poradili. K ničemu zásadnímu jsme soupeře nepustili a udrželi jsme vzadu nulu. Byli jsme dostatečně agresivní a hladoví po vítězství, takhle by to mělo vypadat. Napravili jsme předchozí porážku v Hlučíně.

Na výhru vám stačily dva góly, skórovat jste však mohli hned několikrát.

To je pravda. Byla tam řada situací, které jsme mohli vyřešit lépe. Podstatné je pro nás vítězství, které bychom moc rádi zopakovali i ve Frýdlantě.

Do sestavy jsi se dostal v Hlučíně, do té doby jsi na svou šanci čekal...

Na příležitost jsem si musel počkat. Můj cíl je jediný – chytit se, hrát dobře a dokázat trenérovi, že do základní sestavy patřím.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39