Aktuální zprávy

Utkání v Opavě očima trenérů a hráčů

čtvrtek 11. srpna. 2011 | Ondřej Kreželok
Už druhé kolo domácího poháru, a zápas na hřišti Opavy přineslo našim hráčům v Ondrášovka Cupu stopku. Přinášíme ohlasy z tiskové konference po zápase, a také autora první třinecké branky Pospíšila, a kapitána Kuděly.

Na tiskové konferenci dostal jako první slovo třinecký trenér Ľubomír Luhový:" Na zápas jsme se všichni těšili, Opava je vyloženě fotbalové město, má dobrou diváckou kulisu, chtěli jsme hráče patřičně namontivat a porvat se o postup dále. Zápas měl stejně jako ten ve Zlíně velmi dobré tempo, první poločas byl divoký, soupeř měl tři tutovky z kterých dal dvě branky. My jsme na oba vedoucí góly dokázali odpovědět, ale bohužel ten vítězný gól se nám nepodařil vstřelit. Tomáš Mrázek nám dělal velké problémy, podal velice dobrý výkon a i díky našim chybám v obraně se dostal do několika šancí."

Jako druhý měl příležitost utkání zhodnotit domácí lodivod Josef Mazura: " Souhlasím s panem Luhovým že jsme viděli velice pohledné utkání, okořeněné v první půli čtyřmi góly. Otevřeli jsme skóre zápasu, bohužel jsme pak dostali takovou lacinou branku. Ale soupeř byl hodně kvalitní, běhavý, hlavně v první půli tam bylo několik sprinterských soubojů. Druhá půlka už byla spíše o taktizování a ten fotbal už nebyl tak líbivý. Škoda že jsme museli vydržet až do pokutových kopů když jsme v závěru neproměnili pokutový kop, ale naštěstí jsme ho zvládli a jdeme dál."

Svou první soutěžní branku v barvách Třince vsítil záložník Martin Pospíšil: " Dal jsem svůj první gól v Třinci za který jsem určitě rád, ale na penalty jsme prohráli takže mi to kazí radost. Po mé brance jsme se chytli a vypadalo to dobře, jenže jsme zase dostali gól z protiútoku po kterém jsme ten zápas chtěli dovést alespoň do pokutových kopů což se povedlo. Já osobně šel na penaltu s tím že ji kopnu doprostřed, protože chytal Bláha s kterým se známe z Olomouce. O víkendu nás čeká Varnsdorf, dnes ten výkon nebyl špatný, proto musíme tu porážku hodit za hlavu a v sobotu získat tři body."

Jako kapitán se v utkání s Opavou představil Radek Kuděla: " Zápas byl pro mě prestižní ani ne proto že jsem nastoupil jako kapitán, ale tím že jsme hráli v Opavě v které jsem vyrůstal a s fotbalem začínal. Zápas se hrál nahoru dolu, dvakrát nás potrestal Tomáš Mrázek na kterého nás trenér upozorňoval ale přesto jsme ho neuhlídali. Druhý poločas už byl klidnější, nějaké šance tam sice byly ale žádná se neujala, v nastavení jsme ještě přežili penaltu, bohužel pak ten rozstřel jsme nezvládli. Teď se z toho musíme otřepat, vyhrát s Varnsdorfem a udělat nějakou šňůru kde budeme získávat body doma a vozit je i z venku."

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39