Rozhovory

Vysoká výhra nás povzbudí, věří Adam Fabisz

úterý 31. října. 2023 | Redakce
Doslova setina dělily třineckého brankáře Adama Fabisze od první vychytané nuly. Na premiérové čisté konto si tak ještě bude muset počkat.

Uherský Brod příliš nevzdoroval, po půli prohrával už 4:0…Tušil jsi, že už je rozhodnuto?

Takové vedení se už asi neztrácí, ale na druhou stranu ve fotbale je všechno možné. Soustředili jsme se hlavně na to, abychom hned na začátku druhého poločasu nedostali gól. To se nám povedlo, ale na konci jsme dostali nešťastný gól z penalty.

K prvnímu čistému kontu ti scházelo jen několik vteřin…

Mrzí mě to hodně, protože už jsem počítal s tím, že budu mít první nulu. Nakonec hosté kopali penaltu, faul to asi byl. Protihráč to bohužel trefil dobře.

Krásnou branku vsítil z přímého kopu Filip Maksić. Co na jeho gól říkáš?

Na tréninku se mu to docela daří, proto není náhoda, že to zopakoval i v zápase. Trefil to moc krásně.

Vysoké vítězství nad Uherským Brodem vám dodá kuráž?

Myslím si, že vysoká výhra je pro naše sebevědomí super, protože v příštím kole nás čeká Baník „B“, který je první. Doufám, že neslevíme a budeme hrát tak, jak posledně.

Těšíte se všichni na utkání s lídrem, které odehrajete na Bazalech?

Pro mě to bude speciální utkání, jelikož jsem odchovancem Baníku. Pokud vyhrajeme, určitě přinesu něco do kabiny. (Housky se salámem, poznamenal vedle stojící Vojtěch Brak – pozn. red.) To ne. Přinesu párky, jako Vojta Brak.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39